Зареждане

Deontay Wilder унищожи Dominic Breazeale с един удар в първия рунд

Deontay Wilder унищожи Dominic Breazeale с един удар в първия рунд
Публикувано на: Май 19, 2019 в 06:22 ч
Deontay Wilder (41-0-1, 40 KOs) успя да защити титлата си в тежка категория на WBC. Той се изправи срещу Dominic Breazeale (20-2, 18 KOs) в Ню Йорк. В началото на срещата Wilder вкарва комбианция от ляв и десен, а Breazeale усеща силата на шампиона и клати глава. Wilder вкарва силен удар, с който успява да нарани Dominic, който опитва да отвърне, но е прекалено зашеметен. Мощен десен от страна на Wilder и Breazeale е на пода в нокаут. Dominic намира сили и се изправя, но съдията вече беше преброил, а Breazeale не знаеше къде се намира и сполетя към въжетата.

Битката между двамата продължи само 2 минути и 43 секунди. С тази победа Wilder вече има 41 победи в своята статистика, от които 40 са с нокаут. Това определено е една от най-впечатляващите му победи до момента в кариерата. Ето и какви бяха думите на шампиона след двубоя, който свърши преди да е започнал:



Знам, че беше голяма подготовката преди тази битка. Тази вечер всичко излезе от мен. Имаше много враждебност и много думи, които бяха казани и то просто излезе от мен тази вечер. Това прави бокса толкова голям. 

Казах на Breazeale, че го обичам и искам той да се прибере при семейството си. Знам, че казваме някои неща, но когато можеш да се биеш с мъж и след това да го прегърнеш и да го целунеш, ми се иска светът да е такъв. Ние се ръкуваме и живеем, за да видим друг ден и за това става въпрос.



















Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес