Зареждане

Deontay Wilder ще се боксира до 40-годишна възраст

Deontay Wilder ще се боксира до 40-годишна възраст
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 03:00 ч
Качил: DoloR
Telli Swift, която е годеница на шампионът в тежка категория на WBC Deontay Wilder споделя, че битката между него и Luis Ortiz ще се случи през ноември. Непобедения шампион ще брани титлата си, а няколко месеца по-късно през 2020 година ще проведе реванш с Tyson Fury. Битката между двамата определено се чака с интерес, след като първата им среща завърши с равенство.

Swift подкрепя шампиона в неговите решение и пред камерата на TMZ сподели, че той искал да се бие поне до 40-годишна възраст. Ето какво още сподели в интервюто годеницата на непобедения шампион:


Да, битката между Deontay и Ortiz ще се случи през ноември. Знам датата, но не искам да я казвам. Да, през ноември към края на месеца. Мисля, че той иска да се докаже пред всички и да нокаутира Fury, но също така иска и поясите. Чувствам, че втората битка между тях трябва да се случи. 

Wilder ще се бие и казва, че ще го прави до 40-годишна възраст, но нищо не се знае. Да, той казва, че ще се биe поне до 40-годишна възраст ако тялото му позволи. Той каза, че иска сватбата да бъде през 2020 година, но на мен ми изглежда рано и ще видим какво ще стане. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес