Зареждане

Де ла Оя: Време е Гарсия да направи нещо специално

Де ла Оя: Време е Гарсия да направи нещо специално
Публикувано на: Април 15, 2023 в 16:00 ч
Желанието на Райън Гарсия се сбъдна не много отдавна. След като поиска битка с Джервонта Дейвис, желанието на 24-годишният боксьор най-накрая ще бъде изпълнено.

На 22 април в T-Mobile Arena в Лас Вегас, Невада, двамата ще се срещнат на ринга.

Разбира се, в лицето на Дейвис, Гарсия (23-0, 19 КО) се изправя пред необичайна стихия. В допълнение към спокойното си поведение, Дейвис много се наслаждава да завлича опонентите си на дълбокото, преди да ги удави жестоко.

Вижте също: Майк Тайсън за Гарсия - Дейвис: Залагайте за Джервонта

До този момент Гарсия печелеше признание благодарение на добрия си външен вид, бързи ръце и смъртоносна нокаутираща сила. Но докато тези качества бяха достатъчни, за да се превърне Гарсия в сензация в социалните медии, боксовите анализатори са убедени, че Дейвис (28-0, 26 КО) ще го отведе на място, на което никога не е бил.


Когато бе видян за последен път, Гарсия направи победата му да изглежда невероятно лесна срещу Хавиер Фортуна. Въпреки че експлозивното му представяне през юли миналата година спечели одобрението на оживена публика, Оскар Де Ла Хоя, промоутърът на Гарсия, не гледа миналото на своя боец, за да прогнозира бъдещето.

Имайки предвид къде е бил Гарсия преди, има безспорен натиск да докаже, че мястото му е на ринга с някой от рода на Дейвис. В крайна сметка Де Ла Хоя твърдо вярва, че Гарсия е свършил майсторска работа, изграждайки както името, така и уменията си. Но с бавното наближаване на най-големия двубой в живота му, дългогодишният промоутър призовава своя боец да направи крачка напред, ако наистина иска ръката му да бъде вдигната на 22 април.

„Той е точно там, където трябва да бъде“, каза Де Ла Хоя пред Fight Hub TV наскоро. „Това е моментът да блеснеш. Това е моментът да направиш нещо специално. На тази сцена срещу този тип боец с Джервонта ще си покаже кой е най-добрият, кой е непобеден, кой е млад, кой е лъв. Време е да направи нещо специално. Време е да направи стъпка нагоре.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес