Зареждане

Де Ла Оя: Никой не познаваше Бивол - Канело сгреши!

Де Ла Оя: Никой не познаваше Бивол - Канело сгреши!
Публикувано на: Май 16, 2022 в 02:00 ч
Бившият световен шампион по бокс в шест категории Оскар Де Ла Оя разкритикува решението на промоутърите на Саул "Канело" Алварес да го изправят срещу руснака Дмитрий Бивол.

Алварес и Бивол се биха по-рано този месец в Лас Вегас. Канело търсеше титлата в полутежка категория, но удари на камък. В битката им Бивол доминира и спечели с решение.

Така Алварес се раздели със серия от 15 поредни победи. Той загуби за 2-ри път в кариерата си, но сега е решен да гони реванш. Де Ла Оя е врял и кипял в бокса и знае какво говори.

В една от последните си изяви за медиите Оскар реши да коментира битката и каза:

„Фактът, че организаторът на това събитие изправи Бивол срещу Канело, е най-глупавото решение в историята на бокса. Никога не бих позволил на Канело да се бие с Бивол. Вижте какво се случи! 

Канело e на върха на света. Той е кралят! Защо да правиш битка, която Алварес ще загуби в 10 от 10 битки ? Този двубой няма да му даде нищо. Никой не познаваше Бивол.

Работата на промоутъра е да насочи кариерата на боксьора в правилната посока. Трябва да знаете коя от стъпките ще бъде най-добрата, за да изберете важни битки за вашата кариера. 

Това беше ужасна битка за кариерата на Алварес. Бивол е невероятен боксьор. Преди тази битка хората знаеха малко за него “, сподели Де Ла Оя за US TODAY.

Прав ли е Де Ла Оя ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес