Зареждане

De La Hoya: Canelo ще иска трета среща с Golovkin

De La Hoya: Canelo ще иска трета среща с Golovkin
Публикувано на: Октомври 5, 2018 в 12:38 ч
Главата на Golden Boy Promotions, Oscar De La Hoya сподели, че Canelo Alvarez (50-1-2, 34KO) ще може да избере дали да има трета среща с Gennady Golovkin (38-1-1, 34KO).

Миналия месец Canelo спечели WBC, WBA титлите в средна категория, отбелязвайки победа със съдийско решение срещу Golovkin в Лас Вегас.

В края на WBC конвенцията в Киев, представителят на GOlden Boy сподели, че възнамерява да дискутира с Canelo, Eddy и Chepo Reynoso следващата стъпка, като също ще обсъдят и телевизията, която ще излъчва събитията.

De La Hoya все пак сподели, че в момента не е съсредоточен специално върху трилогията с Golovkin.

От изявленията му става ясно, че Canelo може да се бие пак на 15-ти декември. Решението да търсят нов медиен партньор пък дойде след като се разбра, че в края на 2018-ма HBO се отказват от боксо.

"Това беше една невероятна среща. Не отричам, че ще има трета - публиката я заслужава, но да видим дали Canelo ще му даде шанс."

"Говорих с Tom Loeffler и, честно казано, за момента не мисля много за реванша с Golovkin. Имам други планове за Canelo. Следващата седмица ще говорим за това, което му предстои."

Ако Canelo реши да се бие през декември, De La Hoya би уредил срещата му да се състои в Ню Йорк.

Стана ясно също, че Canelo ще получи чисто нов WBC пояс на 15-ти октомври в Мексико Сити, който ще демонстрира неговата шампионска позиция в средна категория.

"Canelo и Мексико го заслужават. Canelo застава на страната на Мексико и ние, като американци, се гордеем с него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес