Най-големият сайт за бойни спортове

       

Danny Jacobs: Виждам слабости в играта на Golovkin

Danny Jacobs: Виждам слабости в играта на Golovkin
Публикувано на: Декември 21, 2016 в 12:00 ч
 
Daniel Jacobs излиза срещу Gennady Golovkin на 18 март в Ню Йорк, като Jacobs се закани “да накаже грешките” на казахстанската машина за нокаути.


На кантар ще бъдат заложени титлите в средна категория на WBA “супер”, WBC и IBF, като двубоят ще се проведе в легендарната Медисън Скуеър Гардън.

И макар GGG да е големият фаворит в двубоя, Danny Jacobs не губи вяра в собствените си шансове да спечели сблъсъка.

“Ще дам най-доброто от себе си. Виждам много слабости в играта на Golovkin и определено мисля, че мога да се възползвам”, коментира той.

“Очевидно има рискове, защото той разполага с много мощ, но това е бокс и всичко може да се случи. Трябва да изиграем правилно картите си, да се приспособим когато това е нужно и да изпълним плана си. Това са основите. Той не разполага с добра защита, а моята скорост ми позволява да избягвам много удари. Силата ми пък ми позволява да наранявам съперниците си”, добави Jacobs.

“Това е най-голямото предизвикателство в кариерата ми. Хубаво е, че съм аутсайдер, защото това ми дава допълнителна мотивация. През целия си живот съм бил аутсайдер. Имайки предвид откъде идвам и в какви условия съм израснал, и какво е трябвало да преодолея, животът ми е пълен с предизвикателства”, каза още той.


Свързани Новини

Gennady Golovkin покрусен от неадекватното съдийско решение

Gennady Golovkin покрусен от неадекватното съдийско решение
Gennady Golovkin е шокиран от неадекватното решение на съдиите и най-вече на Adalaide Byrd.
Новини » септември 18, 2017 (23)
цялата новина

Битката между Golovkin и Alvarez - лицето на корупцията в бокса?

Битката между Golovkin и Alvarez - лицето на корупцията в бокса?
След спорното съдийско равенство в боксовата битка между Canelo Alvarez и Gennady Golovkin снощи, много хора се запитаха какво точно се случва.
Новини » септември 17, 2017 (65)
цялата новина
Мнения в Facebook