Зареждане

Daniel Jacobs: Най-добрата ми версия ще победи Canelo Alvarez

Daniel Jacobs: Най-добрата ми версия ще победи Canelo Alvarez
Публикувано на: Декември 21, 2018 в 00:01 ч
Шампиона в средна категория на IBF, Daniel Jacobs е уверен, че ако е в добра форма може да победи Canelo Alvarez. Миналата година Jacobs is 35-2 загуби с решение от Gennady Golovkin, но набързо навърза серия от 3 поредни победи и спечели титлата на IBF с победа над Serhiy Derevianchenko през октомври. Миналия уикенд Canelo успя да победи шампиона на WBA в супер средна категория Rocky Fielding и добави нова титла към своята колекция.


Сега Alvarez вече има титли в три категории и ще иска голяма битка през май. В средна категория битка с Jacobs без съмнение е една от най-интересните в момента и Daniel вярва, че може да победи:



DAZN  искат да правят най-големите битки, които хората да гледат и мисля, че аз съм от тези, които правят големи битки. Вярвам, че най-добрата ми версия ще победи Canelo Alvarez. Аз винаги искам да се бия в големите битки и ги приветствам.





Наскоро Eddie Hearn сподели, че преговорите за битка между двамата ще започнат следващата седмица и може да ги видим един срещу друг на 4-ти май. Кой ще победи? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес