Зареждане

Conor McGregor отговори на предизвикателството на Malignaggi

Conor McGregor отговори на предизвикателството на Malignaggi
Публикувано на: Август 17, 2017 в 12:00 ч
 
След вдигналия се шум около Conor McGregor и неговия лагер, след публикуването на някои неласкателни снимки и удобни интерпретации на вече скандалната спаринг среща между него и Paulie Malignaggi, "Magic Man" предизвика "Notorious" за среща на боксовия ринг.
 
По-рано днес по време на конферентен разговор с медиите, Conor отговори на бившия шампион по бокс, като му заяви, че трябва да се нареди на опашката като всички останали.
 
"Виж, Ariel (Helwani), кажи на детето да се нареди на опашката. Кажи му да си затвори устата и да се нареди на опашката. Сритах му задника и избяга. Не знам какво друго мога да кажа за този човек.", заяви McGregor за MMA FIghting.
 
McGregor заяви преди време, че неговото боксово приключение няма непременно да завърши след срещата му с Floyd Mayweather, която ще се проведе на 26-ти август в Лас Вегас, Невада.
 
 
И докато McGregor се очаква да се завърне в Октагона по-късно през тази година, за да защити титлата си е лека категория на UFC срещу победителя от срещата за временната титла между Tony Ferguson и Kevin Lee, той не отхвърля възможността за боксова среща между него и Malignaggi.
 
"Но хей, има голям списък от хора, които искат да влязат там с мен и да се бият, така че да му кажат да се нареди на опашката и ще видим какво ще се случи след битката с Mayweather.", заяви McGregor.
 
Paulie е категоричен, че никога не е бил нокаутиран от "Notorious", както се вижда от видеоклиповете, въпреки че президентът на UFC Dana White бързо каза, че Paulie наистина е получил добро старомодно шамаросване от мъж с нулев опит в бокса.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес