Зареждане

Чеъл Сонен: Майк Тайсън ще бъде назобен срещу Рой Джоунс

Чеъл Сонен: Майк Тайсън ще бъде назобен срещу Рой Джоунс
Публикувано на: Ноември 17, 2020 в 11:00 ч
Бившият боец на UFC, Чеъл Сонен вярва, че легендарният Майк Тайсън е на забрани вещества сега, както и в миналото. Преди няколко дни Железния си поговори с Джеф Новицки в своя подкаст и призна, че мамил на тестовете за допинг. 54-годишния боксьор разкри, че използвал изкуствен пенис и урина от жената и децата, за да не го хванат, че използва наркотици.

Вижте още - Майк Тайсън мамил на тестовете за допинг с изкуствен пенис​​​

Най-младия шампион в историята на тежка категория отрече да е ползвал забранени вещества в своята кариера. Сонен обаче не му вярва и в своя канал в социалните мрежи реши да коментира изповедта на Тайсън пред Новицки. Ето какво каза Сонен:

Наскоро Майк Тайсън призна пред Джеф Новитцки, че е мамил на тестове за допинг. Новитцки е главата на тестването и изглежда, че това не беше проблем за него. Тайсън призна, че използвал изкуствен пенис, за да мами, защото се страхувал, че ще го хванат за употреба на наркотици. Има ги в различни цветове и ги пълнят с урина, след което ги натискат и така става.

Този, който те тества, трябва да те види как уринираш, за да е сигурен, че не мамиш. Майк признава, че използвал урина от жена си, но тя му казала, че ако забременее, тогава тестовете ще го отчетат и ще го хванат. Това е причината той да използва урина от своето дете. 



Тайсън признава, че използвал наркотици, но не и забранени вещества. Майк е използвал забранени вещества в миналото и ги използва и сега. Той ще влезе назобен в битката с Рой Джоунс.

Джон Джоунс опита също да се оправдае, че се страхувал от тестовете, защото бил на наркотици. Той се кълнеше, че не използвал забранени вещества, но няколко пъти се проваляше на тестовете за допинг. 

Има ли логика в думите на Сонен ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес