Зареждане

Canelo очаква да се завърне през декември на ринга, Golovkin иска реванш

Canelo очаква да се завърне през декември на ринга, Golovkin иска реванш
Публикувано на: Септември 17, 2018 в 11:01 ч
През изминалия уикенд Saul 'Canelo' Avarez успя да надвие Gennady 'GGG' Golovkin със съдийско решение, слагайки край на цялото напрежение, което се усещаше покрай и след спорното им равенство от септември миналата година. Това обаче не попречи да започне да се говори за трета среща между двамата великани.

И защо не? Втората им среща беше технична и вълнуваща - рядко се случва да станем свидетели на подобен боксов двубой. Отново обаче има и хора, които продължават да вярват, че за пореден път са прецакали Golovkin - този път с 1 точка, а не с 8 като в първата среща. При все, че има толкова много предпоставки за трети двубой, няма как да го подминем като вариант. Дори самият Golovkin коментира:

"Искаме трета среща. Ще преговаряме. Би било невероятно, ако се бием за трети път."

Смята се, че от втората среща двамата боксьори са прибрали по 50 милиона долара всеки, а в третата среща се очаква да има толкова много пари, че просто би било крайно неразумно да се пренебрегне. В крайна сметка обаче, титлите са в Canelo и той контролира ситуацията. Изглежда обаче, че няма особен интерес след последната си победа... поне не и за момента.

"Трябва да поговорим с отбора ми и да преценим нещата. За момента идеята е да се бием през декември" - коментира Alvarez.

"Възможно е David Lemieux да се бие в Ню Йорк през декември" - споделя промоутърът на Canelo, Oscar de la Hoya.

Lemieux успя да нокаутира Gary O'Sullivan още в първия рунд от подгряващата преди Canelo и Golovkin среща.

С цялото напрежение около Alvarez и Golovkin, третата среща никога не се е очаквало да се случи веднага след втората. А и единствено от полза ще бъде за Canelo да забави нещата, тъй като и Golovkin скоро ще стане на 36 години. Да се надяваме обаче, че все пак ще станем свидетели на третата среща между двамата и няма нищо да попречи на организацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес