Зареждане

Canelo: Не съм отчаян, реваншът с Mayweather ще се хареса на феновете

Canelo: Не съм отчаян, реваншът с Mayweather ще се хареса на феновете
Публикувано на: Октомври 19, 2018 в 13:21 ч
WBA и WBC шампионът в средна категория Saul 'Canelo' Alvarez съвсем откровено сподели, че не е отчаян, за да иска реванш с Floyd Mayweather Jr.

Той просто вярва, че срещата ще се хареса изключително много на феновете.

Тази седмица Canelo (50-1-2) обяви, че е подписал рекордна сделка за 11 срещи с DAZN, на стойност поне 365 милиона долара. Това до момента е най-скъпата сделка с историята на спорта. Той също разкри срещу кого би могъл да се изправи след декемврийския си двубой с Rocky Fielding.

Mayweather е потенциален опонент и въпреки че Floyd говори за среща с UFC звездата Khabib Nurmagomedov, Canelo го призова да обмисли варианта за реванш след срещата им от 2013-та, която се проведе в Лас Вегас.

Тогава Mayweather доминира Canelo и се оттегли от спорта през август 2017-та след като отбеляза победа срещу UFC суперзвездата Conor McGregor в рамките на десет рунда.

"Да, Mayweather трябва да се завърне. И ако иска още една битка, готови сме да му я дадем."

"Тя ще бъде за феновете. Знам, че ще е добре да я организираме, за да могат почитателите на спорта да станат свидетели на един качествен двубой. Не е необходимо да ощетява спорта, участвайки в срещи, които не го влекат. Трябва да се върне при мен."

"Не съм отчаян. Всичко е наред при мен. Правил съм големи срещи и продължавам да ги правя. Просто си мисля, че тази ще се хареса много на феновете."

Трета среща с Gennady Golovkin е също един от вариантите за Canelo. След като първата им завърши с равенство през септември 2017-та, Canelo успя да отбележи срещу GGG победа със съдийско решение миналия месец.

"Ако хората искат да ни видят отново за трети път, може да си помислим. Винаги съм харесвал да давам на феновете това, което искат да видят. Ако имат желание отново да станат свидетел на наш сблъсък, ще го обмислим."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес