Зареждане

Canelo Álvarez: За нас е чест, че всеки иска да е мексиканец

Canelo Álvarez: За нас е чест, че всеки иска да е мексиканец
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 03:00 ч
Качил: DoloR
Canelo Álvarez се готви усилено за сериозното предизвикателство, което го очаква на 2-ри ноември в Невада. Шампиона ще търси титла в трета категория и ще се боксира със Sergey Kovalev за титлата в полутежка категория на WBO. Álvarez се намира в серия от 10 поредни победи и в своята последна битка победи Daniel Jacobs с решение през май, с което му взе титлата в средна категория на IBF.

 Canelo осъзнава, че неговия опонент е по-силен от него физически, но планира да проведе тежък тренировъчен лагер, с който да се подготви максимално добре. През камерата на TMZ той реши да поговори за предстоящата си битка, както и за Tyson Fury, който по-рано този месец победи Otto Wallin и не спря да се прави на мексиканец. И докато Andy Ruiz не беше доволен от тази постъпка на Fury, то Alvarez няма проблем и споделя, че за него това е чест:


Да, очевидно той е по-силен от мен физически. Това е голямо предизвикателство и ще направим страхотен лагер преби битката. Ще се подготвим на 100%, за да се адаптирам към теглото и към срещата. Да, сега мога да ям каквото си искам. Трудно е когато си на диета и трябва да следиш всичко. 

Сега обаче не е така. Трябва да ям здравословна храна и протеини, но понякога си позволявам и сладолед. Нямам проблем с това, че Fury действаше като мексиканец. За нас е чест, че всеки иска да е мексиканец. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес