Зареждане

Canelo Alvarez: Mayweather срещу McGregor е подигравка

Canelo Alvarez: Mayweather срещу McGregor е подигравка
Публикувано на: Април 22, 2017 в 09:02 ч

Двубоят между Floyd Mayweather и Conor McGregor може и да е доста далеч във времето, но изглежда почти неизбежен. Mayweather няколкократно е показал решителна готовност да се бие с шампиона от UFC на боксов ринг. Срещата им ще генерира космически приходи, за които неведнъж е ставало дума.

Бившият опонент на Mayweather, мексиканецът Canelo Alvarez обаче никак не е впечатлен от тази концепция за битка.
 
"Мисля, че това ще навреди на бокса като спорт. Гледам на това като на подигравка. Това е голям цирк и подигравка, защото когато боец от бокса отиде в ММА или боец от ММА отиде в бокса, се получава пълен цирк. Хората не го приемат сериозно."

Canelo е голяма звезда в Мексико и гледа към трона на Mayweather, към който може да се доближи при победа над Julio Cesar Chavez Jr, с когото ще се бият на 6 май.

Но в същото време славата на McGregor и влиянието му върху света на спорта расте неимоверно. Наскоро той бе обявен за един от най-влиятелните хора на планетата от списание "Тайм", както и получи лични адмирации от звездата Arnold Schwarzenegger.

Интересно е и докъде ирландецът може да стигне в развитието си отвъд ММА, изправяйки се срещу най-големите имена в бокса. McGregor дори предложи, ако Mayweather не пожелае да се бие, да излезе срещу Manny Pacquiao.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес