Зареждане

Arnold Schwarzenegger за McGregor: Той е по-голям от спорта

Arnold Schwarzenegger за McGregor: Той е по-голям от спорта
Публикувано на: Април 21, 2017 в 10:48 ч
 
Conor McGregor бе обявен от списание TIME за един от най-влиятелните 100 души на планетата за 2017 година.


Постепенно ирландецът се превърна в най-голямата ММА звезда на планетата, като неговото влияние продължава да расте и до днес.

Съвсем логично, “The Notorious” получи подобна висока чест от TIME в категорията “пионер”. Един от хората, които поздравиха McGregor, е бившият губернатор на Калифорния, екшън звезда и бодибилдинг легенда Arnold Schwarzenegger, който написа следното по адрес на ирландеца:

“Conor McGregor е повече от боец, повече от атлет, повече от шампион. Макар и като първият човек в историята на UFC, държал две титли от две категории едновременно, той видимо да е всички тези неща”.

“Conor е също така рядко срещан персонаж, който видимо стана по-голям от собствения си спорт. Това гладко, компактно тяло вероятно трудно успява да държи този изключителен характер в себе си”.

“От първия път, в който срещнах Conor, знаех че той не е от онези звезди, които можеш да причислиш в само една категория. Откакто го познавам, мога да ви кажа, че това, което виждате на екраните си - сега най-познатото лице в света на бойните изкуства, единствено докосва повърхността. Неговата енергия е абсолютно заразна, до момента, в който почти започваш да крещиш на ирландски акцент, след като си слушал около 30 секунди тази световноизвестна уста.”

“Conor има огън в себе си, който не може да бъде задоволен единствено с шампионски пояси. Няма спирачки, които могат да спрат този двигател”.

Conor McGregor е един от само трите спортисти, които са намерили място в класацията на TIME за 100 най-влиятелни личности на планетата. Останалите са куотърбекът от NFL Colin Kaepernick и футболната звезда на Барселона Neymar.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес