Зареждане

Canelo Alvarez и Daniel Jacobs застанаха лице в лице

Canelo Alvarez и Daniel Jacobs застанаха лице в лице
Публикувано на: Февруари 28, 2019 в 00:00 ч
Canelo Alvarez ще се бие срещу срещу Daniel Jacobs на 4-ти май в Невада. Alvarez държи титлите на WBC и WBA в средна категория, а Jacobs е шампион на IBF. Днес се проведе пресконференция преди битката между двамата и боксьорите застанаха лице в лице:








Ето и някои от нещата, които двамата бойци казаха преди срещата им на ринга:



Canelo Alvarez: Всичко може да се случи в бокса. Ние винаги търсим нокаут, но се готвим за 12 рунда и очакваме това, което е неочаквано. Готови сме. Това е предизвикателство за мен. Всички знаем на какво е способен Danny Jacobs. Той знае как да се движи на ринга и очаквам страхотна битка. Неговия стил е доста труден, но на това ниво нещата са такива. Ще се подготвим за всичко. На 4-ти май аз ще съм с вдигнати ръце.









Daniel Jacobs: Искам да кажа, че уважавам всички, които са тук. Уважавам и Canelo, защото прие тази битка. Той е истински шампион и му свалям шапка. Очаквам страхотна битка, която е за феновете. Моята цел е да спечеля всички пояси. Аз съм от Бруклин и никога не ми е било лесно. Винаги съм поемал по трудния път и съм минавал през всякакви препятствия. На 4-ти май ще премина и през последното и ще се установя като най-добрият боксьор в моята категория.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес