Зареждане

Breazeale: Искам реванш с Joshua, иначе все ще мисля за срещата ни

Breazeale: Искам реванш с Joshua, иначе все ще мисля за срещата ни
Публикувано на: Август 29, 2018 в 09:05 ч
Dominic Breazeale e в идеалната позиция за среща с Deontay Wilder.

Той е задължителен претендент за WBC титлата на Wilder. Тяхната среща също би позволила на Breazeale да разреши спора си с Wilder, който си пролича при спречкването им в Бирмингам, Алабама през февруари 2017-та.

Срещата, която Breazeale обаче наистина иска е реванша срещу Anthony Joshua. Британецът (21-0, 20КО) успя да приключи Breazeale в 7-мия рунд от срещата им през юни 2016-та.

Като цяло няма особена причина двамата отново да се бият, тъй като победата на Joshua беше достатъчно категорична. 33-гоидшният Breazeale (19-1, 17KO) обаче вярва, че ще привлече достатъчен интерес към реванша, надвивайки Wilder (40-0, 39KO), ако въобще получи възможността през идната година.

"Dominic Breazeale от 2016-та, който се би с Anthony Joshua, е съвсем различен човек в сравнение с това, което съм в момента. Две години минаха все пак. От тогава имам изиграни доста сериозни срещи. Взимам срещата с Joshua като урок - всеки ден си я припомням. Някои неща тогава направих правилно, но и допуснах някои грешки. Като цяло обаче си взех поука и благодарение на нея ставам по-добър боксьор."

Breazeale вярва, че кариерата му няма да бъде успешна, ако не получи шанса да отмъсти за загубата си от Joshua.

"Мисля, че тази среща ще ме преследва завинаги. Никога няма да мога да приключа кариерата си без да съм излязъл отново на ринга срещу Joshua."

Breazeale също осъзнава, че е много по-вероятно да се изправи срещу Wilder преди дори реванша с Joshua да стане реалестичен вариант.

"Като цяло, в идеалния случай вече щях да съм се бил за WBC титлата в тежка категория. Мога да я спечеля до пролетта на идната година и после да се бием с Joshua в Щатите - навярно във Вегас. С Joshua можем да се бием и да си разчистим сметките. Можем да заложим 4 титли в една хубава среща в тежка категория."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес