Зареждане

Brandon Rios: Не съм доволен от решението, бях готов да продължа

Brandon Rios: Не съм доволен от решението, бях готов да продължа
Публикувано на: Февруари 19, 2018 в 13:19 ч

Бившият шампион в две категории Danny Garcia се завърна, нокаутирайки Brandon Rios в деветия рунд от срещата им през изминалия уикенд.

Garcia се завърна за пръв път, откакто падна чрез съдийско решение от Keith Thurman през март 2017. Той затвърди пред феновете си позицията си сред боксовия елит в среща, която е вероятно да спечели Нокаут на годината.

Garcia (34-1, 20KO) даде всичко от себе си в средата на ринга, където можеше да нанася удари от дистанция и да се защитава от набезите на своя опонент. Rios, който се завърна миналата година след кратко оттегляне, успя да окаже натиск спрямо Garcia, вкарвайки в действие здравите си десни удари.

В деветия рунд, в средата на ринга Garcia успя да уцели брадичката на Rios с контриращ десен удар, поваляйки го по гръб на земята. Rios успя да се изправи, но не и да се държи здраво на краката си, което принуди Kenny Bayless да сложи край на срещата.

След двубоя Rios (34-4-1, 24KO) остана недоволен от решението и обеща да се завърне.

"Ядосан съм. Не искам да свършвам така. Аз съм воин, изправих се и исках да продължа. Прекратиха срещата, но съм ядосан. Ядосан съм, защото станах."

"Добре се справях. Хвана ме в неудобен момент. Аз съм воин и съм все още в играта. Не успя да ме нарани сериозни. Това просто беше един късметлийски удар. Бях готов да продължа."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес