Зареждане

Бой с голи ръце, MMA и Джейк Пол са възможни варианти за Олександр Усик

Бой с голи ръце, MMA и Джейк Пол са възможни варианти за Олександр Усик
Публикувано на: Юли 17, 2024 в 14:00 ч
Треньорът на Олександър Усик отказва да изключи вариант за участие в смесените бойни изкуства, ако той отново победи Тайсън Фюри.

По-рано тази година Олександър Усик успя да победи Тайсън Фюри в безспорния им боксов сблъсък в тежка категория. Това беше невероятно състезание, изпълнено с много обрати, но в крайна сметка именно Усик успя да вдигне победоносно ръка.

Сега, както можете да си представите, планът е те да изиграят битката отново. Направиха много пари първия път и вероятно така ще бъде и с втория - независимо къде ще се проведе.

В неотдавнашно интервю треньорът на Усик Сергей Лапин обсъди някои интересни възможности за това какво би могъл да прави той след края на съперничеството с Фюри.

 

Вълнуващото бъдеще на Усик

"Той е доказал, че е най-добрият от това поколение и след като се приклкючи с Тайсън Фюри, ще обмисли възможностите си", заяви Лапин. "Може би ще свали отново категорията или може би има интересни и неочаквани варианти, било то на боксовия ринг, в клетката на ММА. Или дори в Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) на Конър Макгрегър.

"Можете ли да си представите Усик и Джон Джоунс да се бият, за да докажат кой е най-опасният човек на планетата?", продължи той. "Или може би това е трети двубой с Антъни Джошуа в клетката на ММА. Може би това е Джейк Пол в полутежка категория. Въпреки че Усик ще трябва да се бие с него с една ръка зад гърба си, за да е честно."

Какво ви се струва най-интересно след реванша между Олександър Усик и Тайсън Фюри? Има ли някакъв шанс шампионът да премине към ММА?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес