Зареждане

Боксьорът Curtis Harper, който напусна ринга иска да анулират загубата му

Боксьорът Curtis Harper, който напусна ринга иска да анулират загубата му
Публикувано на: Септември 3, 2018 в 18:03 ч
Миналия месец станахме свидетели на една доста куриозна ситуация от света на бокса. Боксьорите в тежка категория Efe Ajagba и Curtis Harper трябваше да се бият в Минеаполис, но след началото на гонга Curtis Harper реши, че няма да се бие и напусна ринга. Harper обясни решението си и каза, че намалили драстично заплащането му, което е било проява на неуважение и затова е напуснал ринга.

Сега обаче той е недоволен от тази служебна загуба и пожела тя да бъде анулирана:

Проблема не бяха толкова парите, колкото уважението. Докоснахме си ръкавиците с моят опонент и тогава видях как промоутъра и мачмейкъра се усмихваха и бяха доста доволни, въпреки че аз не подписах никакъв договор. Не ми бяха давали никакъв договор, който аз да подпиша.

Почувствах, че нямам договор, въпреки че се бяхме разбрали за сумата от $6 000. Исках да ми се даде и договор, но мачмейъкъра Chico Rivas каза, че ако не се кача на ринга, няма да си получа парите. Първоначално ми казаха, че битката няма да се предава по телевизията, но в последния момент разбрах, че ще ни дават по FS1. В момента Атлетическата комисия прави разследване и се надявам, че ще отменят тази загуба.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес