Зареждане

Bob Arum: Естествено, че няма да има Pacquiao срещу Golovkin

Bob Arum: Естествено, че няма да има Pacquiao срещу Golovkin
Публикувано на: Октомври 27, 2016 в 09:47 ч
 
Промоутърът Bob Arum побърза да обясни, че се е пошегувал, говорейки за евентуален двубой между неговия клиент Manny Pacquiao и шампиона в средна категория Gennady Golovkin.


Не малко медии побързаха да публикуват новини, след като Arum видимо се пошегува, че може да изправи “Pacman” срещу казахстанската машина за нокаути.

Промоутърът побърза да поясни, че това никога няма да се случи, заради голямата разлика в размерите между двамата боксьори.

“Това бе просто шега. Хората ме питаха, какъв би бил най-трудният мач за Manny, като ми идваше да спомена името на Wladimir Klitschko и да покажа, че това е шега, но Klitschko вече не е шампион, поради което реших да спомена Golovkin. Разбира се, че никога не бихме организирали подобен мач. Manny едва достига 63.5 килограма”, заяви Arum.

“Това е глупаво. Хората, които пишат за този спорт, би трябвало да знаят, когато нещо е казано на шега. Дори Комисията не би разрешила на Manny да се бие с Golovkin. Това е смешно. А самият факт, че хората не разбират от майтап… Явно някои хора решиха, че това е било сериозен коментар от моя страна, но аз не съм имал подобни намерения.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес