Зареждане

Bob Arum: Deontay Wilder няма да изкара 5 рунда с Tyson Fury

Bob Arum: Deontay Wilder няма да изкара 5 рунда с Tyson Fury
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 13:41 ч
Bob Arum предвижда победа с нокаут за Tyson Fury над Deontay Wilder, когато двамата се срещнат отново през 2020 година. Преди няколко дни Fury (28-0-1, 20 KOs) успя да победи впечатляващо Tom Schwarz (24-1, 16 KOs) във втория рунд и акциите определено му се покачват, въпреки че Tom не беше сериозен съперник. В момента се прави всичко възможно, за да може втората битка между Wilder и Fury да е по-голяма от първата и да донесе много повече приходи. Bob Arum от доволен от това, което показа Fury и започна да го сравнява с легендарният Muhammad Ali:


Не съм виждал боец с такава харизма от времето на Muhammad Ali. Ще проведем още една битка, а след това ще се бием с Wilder. Мисля, че Wilder няма да издържи 5 рунда с Fury. Моето мнение е, че Fury е наистина уникален и умее да забавлява хората. Сега той е във форма и може да нокаутира всеки. 


В първата битка Wilder беше този, който почти постигна нокаут. Той успя да свали 2 пъти Fury на земята и след битката Fury си призна, че не помни как въобще се е изправил. Много по-вероятно е победата с нокаут да е за Wilder, а Fury от своя страна може да победи, но с решение.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес