Зареждане

Bob Arum: Anthony Joshua е глупак, ако приеме реванш с Andy Ruiz

Bob Arum: Anthony Joshua е глупак, ако приеме реванш с Andy Ruiz
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Bob Arum смята, че бившият шампион в тежка категория Anthony Joshua не трябва да приема незабавен реванш с Andy Ruiz, защото ще бъде глупаво, ако го направи. Arum вярва, че Andy ще успее да нанесе втора загуба на Joshua, както го направи преди две седмици и му взе титлите в тежка категория. Много хора съветват AJ да не приема незабавен реванш, но той и Eddie Hearn са категорични, че такъв ще има. Bob не е доволен от видяното в първата битка и смята, че не трябва да има незабавен реванш:


Tази версия, която видяхме в битката с Ruiz преди няколко седмици, не беше истинският Joshua. Ние видяхме един самозванец. Това беше някой друг. Начина, по който подходи преди битката и по време на битката, не беше реалният Anthony Joshua. Не искам да омаловажавам победата на Ruiz, но това не беше Anthony Joshua и той не го е победил. Той победи някой друг. Това не беше Joshua. Andy не може да се състезава с Joshua. 

Най-глупавото нещо, което може да направят е незабавен реванш. От това, което знам в този спорт е, че ще се случи това, което се случи в първата битка. Това не са Lennox Lewis и Hasim Rahman, когато Hasim му вкара късметлийски удар и го нокаутира. Втората битка Lewis я спечели, но битките между четиримата са напълно различни. В тази битка Joshua падна в нокдаун 4 пъти. Мисля, че Ruiz ще го победи още веднъж в края на годината.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес