Зареждане

Боб Аръм: Всички подценяват Кубрат, но той ще пенсионира Джошуа

Боб Аръм: Всички подценяват Кубрат, но той ще пенсионира Джошуа
Публикувано на: Януари 2, 2020 в 09:21 ч
Боб Аръм вярва силно в своя клиент Кубрат Пулев и уверено твърди, че той ще може да се справи с Антъни Джошуа. Аръм вече няколко пъти хвали Кобрата и споделя, че той тренира здраво, за да шокира света.

Боб твърди, че Кобрата ще прекрати кариерата на британеца и го съветва да не приема битки, а направо да сдава титлите. Промоутърът на Пулев направи голяма прогноза преди срещата и сподели, че нашето момче ще нокаутира Джошуа, а след това Антъни ще окачи ръкавиците:


Всички подценяват този българин, който тренира здраво в залата. Той няма да бъде дебел, както беше Руиз във втората битка с Джошуа. Кубрат ще успее да нокаутира Джошуа. Ще направя голяма прогноза за тази среща. През 2020 година вече няма да има Антъни Джошуа в боска. 

Ако бях ня мястото на Джошуа, не бих се бил отново докато не знам победителя битката между Уайлдър и Фюри и тогава да направя мач. 

Аз щях да овакантя титлите и не бих се бил с никого, докато не дойде големият мач, защото това е нещото , което иска публиката. Те искат да знаят кой е №1. Вече видяхме как №3 и №4 се биха в Саудитска Арабия. №1 и №2 ще се бият на 22 февруари. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес