Зареждане

Боб Аръм: Ще заложа много пари на Кубрат срещу Джошуа

Боб Аръм: Ще заложа много пари на Кубрат срещу Джошуа
Публикувано на: Юли 18, 2020 в 04:00 ч
Легендарният промоутър Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев ще успее да победи Антъни Джошуа и ще го свали от трона при тежките. Основателят на "Топ Ранк" споделя, че не е хазартна личност, но смята да се възползва от големия коефициент, който букмейкърите ще дадат на Джошуа.

Аръм промотира Кобрата и смята, че нашето момче има много голям шанс за победа в боя. Все още не е ясно къде и кога ще се проведе битката, но според последните информации обсъждат вариант боя да се проведе на кораб. В момента двете страни работят усилено по организацията на срещата. Ето какво сподели Аръм в интервю:


Еди Хърн не спира да говори. Може битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа да се проведе на кораб. Може да се проведе на самолет или на влак. Може и да е на ракета, кой знае ? Точно сега Хърн, като всички нас умува къде да се проведе боя. Това ще бъде една много интересна битка, но ще бъде много трудно да я направим без фенове. 

Може да я направим в Роял Албърт Хол пред 1 000 души. Ще помогнем на Хърн в това решение. Да, вярвам, че Кубрат има голям шанс да победи с нокаут. Харесвам го и знам, че Джошуа ще е голям фаворит. Не залагам на боксови срещи, но в тази среща ще заложа голяма сума за Кубрат.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес