Зареждане

Боб Аръм: Кубрат Пулев ще приключи кариерата на Джошуа

Боб Аръм: Кубрат Пулев ще приключи кариерата на Джошуа
Публикувано на: Декември 17, 2019 в 00:00 ч
Преди няколко дни от IBF наредиха на Антъни Джошуа да брани титлата си срещу безспорният претендент Кубрат Пулев. Шампиона има на разположение един месец, за да избере дали ще се бие срещу Кобрата или ще се бие срещу Александър Усик. Мнозинството от феновете смятат, че Кубрат е по-лесен избор за Джошуа и британеца ще се спре на нашето момче.

Двамата трябваше да се бият преди няколко години, но срещата пропадна, след като Пулев получи контузия и трябваше да бъде заменен. В началото на месеца Антъни си върна титлите и сега трябва да умува за бъдещето си в тежка категория. Не е ясно какво ще избере той, но Боб Аръм натиска негов опонент да бъде Пулев.

 Боб вярва, че Кобрата ще нокаутира Джошуа и ще прекрати неговата кариера. Ето какво още сподели Аръм за евентуална битка между тях:


Нека ви кажа една тайна, с която може да се съгласите или да не го направите. До края на 2020 година няма да има Антъни Джошуа, който да бъде топ боец. Имам един български боец, който ще го нокаутира и ще му приключи кариерата. Мисля, че всички са съгласни с това, че Пулев трябва да е следващ за Джошуа. 

Искаме да ни кажат кой е първи Пулев или Усик. За мен трябва да е първи Кубрат, защото IBF първи наредиха на Джошуа да си брани пояса. Мисля, че следващата битка на Джошуа ще бъде в края на април или началото на май. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес