Зареждане

Боб Аръм: Кубрат нокаутира Джошуа

Боб Аръм: Кубрат нокаутира Джошуа
Публикувано на: Август 25, 2020 в 04:00 ч
Боб Аръм, който е промоутър на Кубрат Пулев вярва, че нашето момче ще успее да се справи с Антъни Джошуа. Очаква се двамата боксьори да се бият тази година за титлите в тежка категория. Срещата им вече трябваше да се е провела, но заради коронавируса беше отменена и все още не е ясно кога точно ще ги видим на ринга.

Вижте още - Боб Аръм: Ще заложа много пари на Кубрат срещу Джошуа

Боб вярва, че Кобрата има сериозен шанс за победа в срещата и предупреди Джошуа да не го подценява. Ето какво още сподели Аръм за дългоочаквания мач:

Ако Джошуа се фокусира върху Тайсън Фюри и забрави, че има битка с Кубрат Пулев, то той също като Уайт ще бъде нокаутиран. Следва Пулев да нокаутира Джошуа и лондонските мостове падат. Има доста пари в битката между Джошуа и Кубрат. Хърн чака, за да види кога ще може феновете да присъстват на галавечерите. Да се надяваме, че той ще може да организира битката пред фенове. 

Ако не, то тогава ще трябва да го направим пред празни трибуни. Пулев е мой боец и аз го промотирам. Надявам се, че Хърн ще успее да направи битката през декември пред малка тълпа от фенове. Давам голям шанс на Кобрата срещу Джошуа. Той е корав боец, който може да поема удари и ще видим. Вярвам в победата на Пулев.

Ще успее ли Пулев да нокаутира Джошуа ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес