Зареждане

Боб Аръм: Дейна Уайт трябва да се засрами

Боб Аръм: Дейна Уайт трябва да се засрами
Публикувано на: Април 1, 2020 в 08:48 ч
Дейна Уайт е категоричен, че ще направи всичко по силите си, за да организира UFC 249 в момент, в който всички спортни мероприятия в целия свят са спрени заради пандемията от коронавирус.

Въпреки риска, Уайт е готов да проведе събитието, като може би това е продиктувано и от факта, че Endeaver, компанията собственик на UFC изпитва финансови затруднения, като всяка друга компания в момента и освободи 250 служители.

Боксовият мениджър Боб Аръм използва момента, за да нападне президента на UFC.

"Уайт трябва да се срамува от себе си. Това, което се случва в странта и в света с този вирус... последното нещо, от което имаме нужда е спортно събитие, което да се проведе без публика. Но истината е, че интелектът на Дейна Уайт не е голям."

Аръм освен това сподели, че не вярва UFC 249 да се проведе като цяло, независимо от положените от Уайт усилия.

"Той няма да успее с това събитие, а дори и да успее - хората през това време ще умират в болниците в САЩ - той трябва да се засрами. Съобщението, което всички ние трябва да предаваме е - стойте си у дома, докато не премине всичко. Нека не разпространяваме вируса и да направим максимума, за да облекчим болниците.

Всичко ще приключи по-бързо, ако сме единни и правим това, което се очаква да направим. А не да се бием в гърдите 'Аз не съм страхливец, ще направя този двубой. Не ме интересува.' Това е абсолютно грешно послание."

Съгласни ли сте с мнението на Аръм?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес