Зареждане

Billy Joe Saunders срещу Demetrius Andrade искат от WBO

Billy Joe Saunders срещу Demetrius Andrade искат от WBO
Публикувано на: Юли 13, 2018 в 10:43 ч
От WBO са заявили, че искат Billy Joe Saunders да защитава титлата си в средна категория срещу непобеждавания претендент Demetrius Andrade.

Двете страни имат 10 дена да се споразумеят. Ако не успят, от организацията ще определят възнаграждението.

Минимумът е 200 000 долара. По всяко време на тези 10 дена те могат да се откажат и да приемат сумата, която определят от WBO.

Saunders (26-0, 12KO) е неактивен откакто отбеляза една от най-големите си победи, надвивайки David Lemieux в края на 2017-ма.

Това беше едва третата защита на титлата, която той спечели в битка с Andy Lee в края на 2015-та.

Saunders се сблъска с много неприятности напоследък - контузии и отложени срещи.

Той трябваше да се бие с Martin Murray на два пъти през последните месеци, но все трябваше да се оттегли заради контузии.

Трябваше също да се бие с WBC, WBA, IBO шампиона Gennady Golovkin през август, но и това отпадна, когато Golovkin се разбра да се срещне с Canelo Alvarez на 15-ти септември.

От своя страна, Andrade също не е особено активен напоследък.

Наскоро той се раздели със своите промоутъри от Banner Promotions и Star Boxing, така че ще бъде интересно да видим кой ще застане зад него. Очаква се Top Rank и Eddie Hearn да го приберат при себе си.

Andrade (25-0, 16KO) последно се би през октомври, когато победи със съдийско решение Alantez Fox. Това беше дебютната му среща в средна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес