Зареждане

Бен Аскрен сподели защо е приел битка с Джейк Пол

Бен Аскрен сподели защо е приел битка с Джейк Пол
Публикувано на: Декември 23, 2020 в 08:03 ч
Снимка: ONE
Бившият шампион в няколко ММА организации, Бен Аскрен ще сложи боксовите ръкавици за двубой с YouTube звездата Джейк Пол.

Двамата изглежда са се разбрали да се изправят един срещу друг на ринга през март.

Малко след като излезе новината Аскрен лично потвърди, че е приел двубоя с 'измисления атлет' Джейк Пол.

 
"Знам, че ме предизвика след двубоя ти с онзи безделник Нейт Робинсън," каза Аскрен. "Виж, това е доста лесен избор. Ще направя много пари за да пребия човек, който се преструва на атлет, защото точно това правиш. Може и да си мислиш, че нямам толкова умения в стойка, но в крайна сметка няма да ми трябват.

Аз съм атлет от световна величина. Имам титли на NCAA, бил съм на Олимпийските игри. Имам шампионски пояси в няколко ММА организации. Честно казано съм доста впечатлен от това колко много си се заблудил, че си боец, че си наистина корав, че наистина можеш да се боксираш. Впечатляващо е как победи друг ютубър и човек, който сякаш никога не е стъпвал на ринга. Затова и приемам битката. Ще се видим на 28-ми март в Лос Анджелис и ще те науча на смирение - нещо, което много хора искат да видят."

Джейк Пол започна да преследва кариера в бокса и то срещу големи звезди, след като нокаутира брутално звездата от NBA, Нейт Робинсън, а след това предизвика и Конър Макгрегър в битка за 50 милиона долара.
 

Братът на Джейк, Логан Пол, пък има насрочен двубой с боксовата легенда Флойд Мейуедър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес