Зареждане

Белфорт иска битка с Канело - победителят взима 40 милиона долара

Белфорт иска битка с Канело - победителят взима 40 милиона долара
Публикувано на: Септември 15, 2021 в 08:44 ч
Дали ще имаме скоро боксова галавечер, на която някой няма да предизвика братята Джейк Пол и Логан Пол?

Това определено не се случи през миналия уикенд, когато и Витор Белфорт, и Андерсън Силва изразиха желанието си да се бият с интернет звездите. Но няма и какво да ги виним: ясно е, че това ще са най-лесно изкараните им милиони.

За щастие обаче Белфорт има набелязана доста по-сериозна цел. След като предложи 30 милиона долара за двубой с Джейк Пол, бразилецът е готов да влезе в битка със Саул "Канело" Алварез за 40 милиона долара.

"30 милиона за Джейк Пол и 40 милиона за Канело," сподели Белфорт. "Как може да откажат тази битка? Победителят взима всичко. Или ако Оскар иска да се бием, тогава и той може да умре."

Белфорт изглежда доста сериозен в намеренията си и в същото време доста ядосан от това, че Джейк Пол се подиграва с бокса.

Вижте също: Витор Белфорт започна да говори за битка с Джейк Пол

"Джейк Пол си заслужава боя. Той си подбира опонентите. Работи с Накиса Бидариан, който работеше с Лоренцо Фертита, нашия бивш шеф. Той си подбира противниците. Но сега не може да ми откаже. Трябва да приеме. Ще му дам урок.

Ако се откаже, всички негови малки фенчета ще трябва да дойдат при мен - ще направя YouTube канал, в който ще сме трима атлети в една къща и ще ги забавляваме. Този човек няма морла, няма семейни ценности. Той не е представител на бойците.

Той просто си търси внимание и някой трябва да го ошамари. И това ще съм аз. Неговото татенце."


Но ако не е Джейк Пол... тогава кой?

"Канело, 40 милиона," категоричен е Белфорт. "Парите са на масата. Как може да откажеш 40 милиона?"

Това може да са много пари за ММА боец, но напомняме, че Канело отказа договор с DAZN за 365 милиона долара и спечели повече от 40 милиона от посредствен двубой с Били Джо Саундърс през май 2021-ва. А също така е и един от малкото, които не обръщат внимание и не се интересуват от пратята Пол (поне засега). Което е страхотно.

Дали ще успеем да спрем с цирковете и да получим една истинска боксова битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес