Зареждане

Азалия Аминева със закана към Имане Хелиф: Помниш ли, когато те пратих на земята?

Азалия Аминева със закана към Имане Хелиф: Помниш ли, когато те пратих на земята?
Публикувано на: Август 14, 2024 в 00:00 ч
Азалия Аменива призова Имане Хелиф за реванш след златния медал на последния на Летните олимпийски игри през 2024 г.

Както знаем, спорът с Имане Хелиф вдигна сериозен шум през последните седмици. Всичко произтича от обвинението, че тя не е преминала тест за определяне на пола по време на Световното първенство през 2023 г. С течение на времето обаче се появиха предположения, че всичко е било раздуто.

Така или иначе, Хелиф трябваше да се изправи пред множество критики. Един от хората, които хвърлиха коментари по неин адрес, е Азалия Аменива, която се би с Имане по време на гореспоменатото Световно първенство. Хелиф беше оценена като победителка в двубоя, но по-късно той беше обявен за несъстоятелен.

Сега Аминева предложи да го проведат отново.


Аминева предизвика Имане Хелиф

"Здравей, Имане Хелиф. Не смяташ ли, че около теб се шуми твърде много неоснователно? Спомняш ли си как ние с теб се боксирахме на световното първенство през 2023 г. в Индия? Където те свалих в нокдаун. Готова съм да повторя този момент и отново да те пратя на пода, за да си отговрна всички момичета, на които си се изпречила на пътя."

Определено изглежда, че между тези две жени има лоша вражда. В края на краищата има аргументи, че гореспоменатата дисквалификация е катализаторът на цялата тази сага.

За Хелиф вероятно ще е добре да седне и да се отпусне за известно време след лудите няколко седмици. Въпреки това, когато се върне на ринга, този вид двубой би могъл да се окаже истински печеливш за нея/него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес