Зареждане

Атрактивен бокс в клетка на TWINS MMA 16 в Перник

Атрактивен бокс в клетка на TWINS MMA 16 в Перник
Публикувано на: Май 18, 2022 в 18:38 ч
Калоян Димитров от Перник излиза срещу Калин Георгиев от София във формат Cage Boxing в категория до 80кг на 28 май 2022 г. , Перник, гала вечер  TWINS MMA-16,

Калоян Димитров от отбора на "Орките" трябваше  да участва в битките: трима на трима . За съжаление "Орките" от Перник останаха единственият отбор със здрави състезатели. Това принуди Калоян да потърси друго предизвикателство. Той има опит в аматьорският бокс и се определя  повече, като фен на бойните изкуства. Сега Калоян няма да може да разчита на помощта на двама съотборници, а ще се наложи сам да се справя в битка , когато вратата на клетката се затвори. Тренира съвместно с брат си Димитър Димитров.

Срещу него ще се изправи Калин Георгиев от град София, също фен на бойните изкуства. Дебютната му среща по бокс в галата на привърженици на Левски - "Битки на духа"  не се състоя и той се е устремил към ново предизвикателство в галата на TWINS MMA.

От фен на бодибилдинга Калин иска да се превърне в машина за нокаути, затова излиза от залата за тежести и от три месеца  се готви под ръководството на известният боксов треньор Михаил Видински.

Срещата на двамата млади атлети ще бъде във формат Cage Boxing - те ще кръстосат ръкавици по модифицирани боксови правила в клетката на TWINS MMA! Отблъскване от въжетата няма да могат да ползват, притиснати в мрежата ще трябва да оцеляват в несвойствена за тях среда.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес