Зареждане

Artem Lobov: Paulie Malignaggi се тъпче с пица и понички и няма да влезе в категорията

Artem Lobov: Paulie Malignaggi се тъпче с пица и понички и няма да влезе в категорията
Публикувано на: Април 26, 2019 в 09:12 ч
Artem Lobov не вярва, че Paulie Malignaggi ще успее да си влезе в категорията. Очаква се двамата да се бият на 22-ри юни под банера на Bare Knuckle FC. “The Russian Hammer” вече направи своя дебют и проведе брутална битка с Jason Knight. Двамата се спукаха от бой и битката им стигна до решение, което беше взето от Lobov. Така той си гарантира среща с Malignaggi, който му удари шамар в денят за медии. Lobov има шанс да си отмъсти и е уверен, че ще го направи:



Остават 8 или 9 семици до тази битка. Той трябва да се научи как да се бие в клинча. Paulie трябва да влезе във форма, защото става от дивана и няма да е лесно. Той е голям и дебел пудинг. Кой ще го тренира ? Той има нужда от диетолози. Има нужда от тях, защото е дебелак, който става от дивана и иска да се бие. Той е мързелив и дебел. Не спира да се тъпче с пица и понички. 


Не се тревожа за тази битка. Какво ще ми направи ? Той не успя да направи нищо в спаринга с Conor. Бях изненадан, че успя да изкара всички 12 рунда в тази спаринг среща, защото той не направи нищо. Той беше прекалено пасивен и не успях да видя неговите удари с дясната ръка. Той вкара няколко джаба, но през повечето време се криеше. Той няма да ми направи нищо.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес