Зареждане

Anthony Joshua: Вътрешно чувствам, че ще нокаутирам Deontay Wilder

Anthony Joshua: Вътрешно чувствам, че ще нокаутирам Deontay Wilder
Публикувано на: Декември 17, 2018 в 14:10 ч
Anthony Joshua изгаря от желание да се бие срещу Deontay Wilder в битка, която да обедини всички титли. Wilder обаче няма интерес в момента да се бие с него и предпочита реванш с Tyson Fury. Двамата с AJ вече трябваше да се бият, но става въпрос за много пари и не успяват да се разберат. Този път обаче Joshua е готов да направи жертва и да даде големите пари на Wilder, защото няма търпение да стане безспорен шампион:



Той трябва да вземе решение дали иска да се бием или не иска през април в Англия. Това си е негово решение, защото той иска реванш с Fury. Ако той откаже, то ние си имаме и други опции. Топката е в неговото поле и трябва да реши. Ела и ме срещни през април в Лондон. Ще ти дам пари, които не си изкарвал никога в живота си. Давам ти шанс за титлите на IBF/IBO/WBA/WBO. Какво повече искаш ?

Готови сме да му дадем твърда сума, която ще го заинтересува. Колко платени гледания успяха да изкарат с Fury ? Двамата направиха 325,000, а аз мога да направя милион. Аз обаче трябва да деля тези пари с бойците от картата на събитието, за осветление, мениджмънт и други. Парите, които правя се разделят и затова давам твърда сума на Wilder. Не се интересувам от него, а от титлата и рано или късно ще я взема.

Ако той не е шампион, то аз имам още 10 години пред мен и ще се бия с друг шампион. Той има цели 40 битки и колко му остава според вас ? За него е по-важно да се бием сега, защото после няма да има крака. Нали говореше за едно име и едно лице ? Сега имаш шанс, а бягаш от тази мечта ? Вътрешно чувствам, че ще го нокаутирам, ако двамата се бием. Ще го нокаутирам, защото контролирам нещата.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес