Зареждане

Anthony Joshua може да се бие срещу Кобрата, ако Wilder откаже

Anthony Joshua може да се бие срещу Кобрата, ако Wilder откаже
Публикувано на: Март 28, 2019 в 12:23 ч
Eddie Hearn, който е промоутър на шампиона в тежка категория на IBF, IBO, WBA, WBO Anthony Joshuа очаква неговия боец да е доста зает със задължителните защити на поясите. Joshua ще брани коланите срещу Jarrell Miller през юни, а след това ще се опита да си изкара битка с Deontay Wilder. Опциите за битки пред AJ са много и Hearn очаква битки с Usyk и Кубрат Пулев, ако Wilder отново откаже:



Ние не искаме да се отказваме от нито един пояс, защото искаме AJ да стане абсолютен шампион. Все още искаме битка с Wilder и ако трябва да овакантим една титла, то ние пак ще се бием с Wilder. Ние искаме битката между двамата да бъде за определяне на безспорен шампион. Това е един златен шанс и затова искаме Wilder в края на годината. 

WBO искат да се бием с Usyk, а IBF с Кубрат Пулев, който е задължителен опонент след WBO. След тези битки WBA ще искат защита на колана. Joshua има много опции за битка. Мисля, че след битката с Miller, ще трябва да се бием с Usyk, или друг опонент. Пулев също е задължителен претендент и предстои да видим.







AJ и Кобрата трябваше да се бият през 2017 година, но Кобрата получи контузия и се оттегли от битката. Carlos Takam замести Кубрат и загуби с ТКО от AJ в 10-тия рунд.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес