Зареждане

Andy Ruiz: Целта ми е да стана безспорен шампион

Andy Ruiz: Целта ми е да стана безспорен шампион
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 03:00 ч
Качил: DoloR
Шампионът в тежка категория Andy Ruiz държи титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO и се цели в тази на WBC, което ще го направи безспорен шампион. Той ще брани титлите си срещу бившият шампион Anthony Joshua през декември в Саудитска Арабия. Преди няколко месеца мексиканеца успя да победи AJ с нокаут и го свали от трона. Сега Ruiz се готви за нова победа и смята, че ще я постигне след няколко месеца.

Голямата цел пред първия мексикански шампион в тежка категория в историята на бокса е да стане безспорен шампион. Andy ще трябва да вземе титлата на WBC, която е владение на непобеденият шампион Deontay Wilder и това определено няма да е лесна задача. Ruiz не подценява Joshua, но се вижда като победител и в реванша, като след него ще преследва битки срещу Fury и Wilder:


Не искам да подценявам Anthony Joshua и да гледам през него. Моя поглед е насочен към наградата в тази битка и след победата в нея ще мога да се бия срещу Deontay Wilder или Tyson Fury. Сега ми липсва един пояс. Трябва да спечеля още един колан, за да стана безспорен шампион и това е моята цел. 

Искам да победя Joshua още веднъж, защото имаше доста критици, които не спират да казват, че било късмет и ще загубя в реванша. Използвам цялата негативна енергия и я превръщам в позитивна. Ще спечелим втората среща. Благодаря на всички, които ме подкрепят. На тези, които не го правят ще им кажа да ме видят къде съм сега.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес