Зареждане

Andrei Arlovski навлиза в професионалния бокс

Andrei Arlovski навлиза в професионалния бокс
Публикувано на: Февруари 7, 2009 в 14:51 ч

Бившия шампион на състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC, Andrei Arlovski ще направи своя дебют в професионалния бокс на 11-ти април в Mandalay Bay Events Center в Las Vegas, Nevada. Той ще бъде в подгряващ двубой за главната среща на вечерта между Paul Williams срещу Winky Wright. Все още не е известен опонента му.

Под треньорското ръководство на Freddie Roach, който работи с "The Pitbull" от миналата година за подобряване на страйкинга му, Arlovski подписа с Golden Boy Promotions, което е собственост на боксьора Oscar De La Hoya. Това ще бъде следващата среща след неумелото представяне срещу Fedor Emelianenko на 24-ти януари в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) Affliction: Day of Reckoning.

Първоначално слуховете твърдяха, че Arlovski ще направи боксовия си дебют миналия септември като подгряващ двубой за срещата Casamayor срещу Marquez. Това обаче не се осъществи. Roach обаче беше убеден, че мястото на Arlovski е в боксовия ринг.

"The Pitbull" винаги е бил сред топ страйкърте в смесените бойни изкуства (MMA), но никой не предполага как ще се справи когато влезе в света на бокса.

andrei arlovski mma бокс

 

MMA България - бокс

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес