Зареждане

Андре Уорд: Крауфорд - Спенс е най-голямата битка в бокса

Андре Уорд: Крауфорд - Спенс е най-голямата битка в бокса
Публикувано на: Май 26, 2023 в 01:00 ч
Битката между Терънс Крауфорд и Ерол Спенс е една от най-чаканите в професионалния бокс.

Вижте още - Терънс Крауфорд и Ерол Спенс се съгласиха на двубой през юли

Двамата известни американци искаха да се срещнат на ринга в продължение на пет години, но всеки път нещо пречеше. Промоутърите не можаха да намерят общ език, телевизионните канали не дадоха необходимите пари, а веднъж Спенс попадна в тежка катастрофа, оцелявайки по чудо.

Феновете на бокса вече бяха спрели да вярват, че Терънс и Ерол някога ще се бият, но тогава имаше новини от ESPN. На 29 юли Крауфорд и Спенс в Лас Вегас ще определят кой заслужава титлата безспорен световен шампион в полусредна категория.

Припомняме, че Крауфорд притежава пояса на WBO, а потенциалният му съперник държи титлите на IBF, WBC и WBA. Андре Уорд няма търпение да гледа битката и вярва, че тя е най-голямата битка в бокса.

„Предстои ни най-голямата битка. Поне в историята на полусредна категория. И точно поради тази причина вярвам, че ще има повече от един двубой. Не знам със сигурност, но предполагам, че в договора ще има клауза за реванш. 

Ще има такава клауза и за двамата бойци, а не само за един. Терънс никога не е имал опонент от нивото на Спенс, а Ерол никога не е имал опонент от нивото на Крауфорд.

Мисля, че е дошло времето тази битка най-накрая да се проведе.”, каза бившият световен шампион в полутежка категория.

Няма съмнение, че двубоят между Крауфорд и Спенс ще бъде невероятен. Двама непобедени шампиони, с богат опит и различни стилове. Кой ще победи ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес