Зареждане

Андерсън Силва с мераци за победителя между Пол и Диаз

Андерсън Силва с мераци за победителя между Пол и Диаз
Публикувано на: Април 19, 2023 в 06:25 ч
Андерсън Силва се надява да се изправи срещу победителя от боксовия мач Джейк Пол и Нейт Диаз.

Силва и Пол се биха през октомври миналата година, като „The Problem Child“ спечели със съдийско решение. Това беше дългоочакван двубой, тъй като бе най-трудният тест в кариерата на Пол и такъв, който той в крайна сметка премина. И все пак, в следващата си битка, Пол претърпя загуба със съдийско решение от Томи Фюри, отбелязвайки първата му загуба в кариерата.

Сега, след първата си професионална загуба, Пол трябва да се завърне на 5 август в Далас, Тексас, срещу Диаз. Въпреки че Пол е значителен фаворит в залаганията, Силва смята, че битката ще бъде по-конкурентна, отколкото мнозина си мислят.

"Толкова съм развълнуван. Това е добро шоу за нас, много добро шоу за нас,” Силва наскоро каза за Fight Hub TV. „Не знам кой ще спечели. Много е трудно. Всички смятат, че Джейк не тренира бокс, но Джейк тренира много. Хората трябва да уважават всичко, което Джейк прави, защото той е много голям професионалист и е много фокусиран върху работата си. Много го уважавам. Много е трудно да се каже кой ще спечели. И двамата са добри бойци. Нейт има повече опит; той има добър бокс и добро кардио. Уважавам и двамата. Очаквам най-доброто шоу за нас.”

Андерсън Силва не само смята, че битката ще бъде оспорвана, но и ще ѝ обърне голямо внимание. Надеждата за Силва е да си осигури битка с победителя, тъй като той знае, че ще бъде нещо голямо.

„Може би който спечели битката, аз ще мога да се изправя срещу него“, каза Силва. "Може би. Не знам. Нека видим."

Силва идва след загубата от Пол и не се е бил оттогава. Въпреки това, той се стреми скоро да се върне на ринга и смята, че реваншът с Пол или Диаз има смисъл.

Бихте ли искали да видите Андерсън Силва да боксира победителя от Джейк Пол срещу Нейт Диаз?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес