Зареждане

Amir Khan: Tyson Fury и Deontay Wilder се доказаха като най-добрите в тежката

Amir Khan: Tyson Fury и Deontay Wilder се доказаха като най-добрите в тежката
Публикувано на: Декември 27, 2018 в 08:56 ч
Този месец станахме свидетели на една от най-големите битки в тежка категория на бокса, която се беше случвала в последно време. Шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder се изправи срещу Tyson Fury в Калифорния и след голяма драма и 2 нокдауна съдиите отсъдиха равенство, което разгневи феновете и те все още спорят за това кой е победил.


Наскоро от WBC одобриха незабавен реванш между двамата, но има малка вероятност Wilder да се бие срещу Joshua. В очите на Amir Khan обаче това няма да се случи, защото Wilder и Fury са се доказали като най-добрите в тежката и ще изберат да се срещнат отново в първата половина на следващата година:



Не мисля, че битката между Wilder и Joshua ще се случи. Joshua има много да губи в такава битка. Според мен по-голяма вероятност има да видим реванш между Wilder и Fury. Битката между двамата беше страхотна и нямам търпение за реванш. 

Мисля, че първата битка показа на всички, че те са двамата най-добри боксьори в тежка категория, защото нито един от тях не показа, че може да бъде победен. И двамата изглеждаха непобедими.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес