Зареждане

Amir Khan: Спаринг партньорите ми са по-добри от Vargas

Amir Khan: Спаринг партньорите ми са по-добри от Vargas
Публикувано на: Септември 7, 2018 в 13:43 ч
Amir Khan сподели, че спаринг партньорите му са по-добри от опонента, срещу когото ще се изправи този уикенд - Samuel Vargas, но все пак не подценява предстоящата среща. Той дори разказва, че е тренирал като за световна титла.

След като се завърна след двугодишно отсъствие срещу Phil Lo Greco през април в среща, която приключи за 40 секунди, Khan (32-4-0) ще се изправи срещу друг канадски боксьор - Vargas (29-3-2), тази седмица.

Vargas изрази мнението си за шансовете на Khan, но бившият шампион е решен да даде всичко от себе си, тъй като знае, че победата може да му помогне отново да стигне до върха.

"Щастлив съм, че отборът отляво (на Vargas) говори и са толкова уверени. Това прави срещата още по-вълнуваща."

"Тренирах усърдно за тази среща - както правя и за всички останали, и правих спаринг с невероятни бойци, които навярно дори са по-добри от опонента ми."

"Когато изляза на ринга, ще дадем на Бирмингам една добра среща. Ще правя това, което правя най-добре. Никога не излизам, търсейки нокаута, но ако стане - стане. Ако видя възможност, ще се възползвам от нея."

"Гледах клипчета на Vargas и видях някои неща. Имам всичко необходимо, за да го победя."

"Бил съм в тази позиция много пъти. Аз съм ветеран. Вече даже нямам търпение да излезем на ринга."

"Не виждам Vargas като още един Lo Greco. Ще се изправя срещу най-добрия канадски боксьор. Тренирах сякаш се подготвям за световна титла, защото знам къде може да ме отведе тази среща."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес