Зареждане

Amir Khan постави условие на Kell Brook

Amir Khan постави условие на Kell Brook
Публикувано на: Януари 13, 2017 в 10:23 ч
 
Шампионът на IBF в полусредна категория Kell Brook вероятно ще осъществи доброволна защита на титлата си срещу все още непобедения Errol Spence през месец май.


Промоутърът на Brook Eddie Hearn искаше в следаващия си двубой той да се изправи срещу Amir Khan, но последният иска Brook първо да защити титлата си срещу Spence, за да може да я запази.

“Мачът между мен и него ще бъде дори по-голям, ако има заложена световна титла”, заяви Khan, добавяйки: “Kell знае, че той ще спечели най-много пари срещу мен. Аз съм на различно ниво, където мога да се изправя срещу други боксьори и да получа същите пари”.

За последно Kell Brook се качи до средна категория и се изправи срещу Gennady Golovkin, но успя да издържи едва пет рунда срещу казахстанеца. По време на срещата той получи фрактура на орбитална кост и трябваше да претърпи операция.

“Винаги съм казвал на Kell и Eddie Hearn, че мачът ще струва повече, ако той запази титлата на IBF”, продължи Khan. “Искам да му я отнема. Той трябва да я защити срещу Errol Spence, а след това и може да се случи двубоят между мен и него. Това е страхотен мач за мен. Уважавам Kell, той е страхотен боксьор”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес