Зареждане

Alexander Povetkin срещу Christian Hammer на 15-ти декември?

Alexander Povetkin срещу Christian Hammer на 15-ти декември?
Публикувано на: Октомври 10, 2017 в 12:30 ч
 
Продължават дискусиите за битка през декември между бившия световен шампион в тежка категория Alexander Povetkin (32-1, 23 KOs) и опасния немски претендент Christian Hammer (22-4, 12 KOs).
 
"За нас това ще бъде второ събитие с участието на Povetkin, което ще се проведе в Двореца на спорта, в който могат да се настанят пет хиляди зрители. Смятам, че залата ще бъде разпродадена без проблем. Що се отнася до опонента, обмисляме възможност за битка с Hammer. Трябва да подпишем договора, мисля че всичко ще бъде договорено до края на следващата седмица.", заяви промоутъра на RCC Boxing - Alexey Titov.
 
 
Това ще бъде втората битка на Povetkin за годината. За последно той излезе на ринга през юли, когато спечели чрез съдийско решение битката си с Andriy Rudenko от Украйна.
 
Преди това златният олимпийски медалист се боксираше в Екатеринбург на 17-ти декември 2016-та година, когато нокаутира французина Johann Duhaupas.
 
Hammer също е в солидна серия от победи, откакто загуби за последно през февруари 2015-та година от Tyson Fury. Сред победите му през последните две години са тези с решение над Sherman Williams, Erkan Teper, Zine Eddine Benmakhlouf и победите му с нокаут над Michael Sprott и David Price.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес