Зареждане

Александър Емеляненко и Михаил Кокляев лице в лице

Александър Емеляненко и Михаил Кокляев лице в лице
Публикувано на: Ноември 26, 2019 в 00:00 ч
Александър Емеляненко и Михаил Кокляев отново застанаха лице в лице преди боксовата има среща. Двамата ще се срещнат на ринга на 29-ти ноември в Москва и ще се бият по правилата на бокса, като срещата им ще бъде 4 рунда от по 3 минути. В началото на миналия месец двамата се срещнаха в ресторант, за да подпишат договор за битката си, но това ескалира и Емеляненко замери с шапка Кокляев и го поряза на лицето с нея.

Кокляев е шампион по вдигане на тежести, пауърлифтър и няколко пъти е участвал в състезанията за определяне на най-силния човек на света. Това обаче едва ли ще му помогне, защото неговото кардио ще бъде подложено на изпитание. Той няма опит на ринга, докато неговия съперник Емеляненко е доказан ММА състезател с рекорд 28-7-1 в ММА.

Александър излезе от затвора преди няколко години и се върна към битките. Само за 2 години той записа 5 поредни победи с нокаут и едно равенство. В своята кариера Емеляненко има цели 20 победи с нокаут в кариерата си и ще иска да затвори устата на Кокляев, който дълго време го дразнеше.

Какво ще се случи ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес