Зареждане

Александър Емеляненко готов да се боксира с Рамзан Кадиров

Александър Емеляненко готов да се боксира с Рамзан Кадиров
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 08:20 ч
Александър Емеляненко реши да приеме предизвикателството на Рамзан Кадиров, който наскоро хвърли ръкавицата към него. Президента на чеченската република сподели, че иска да се бие с Емеляненко, но не може да реши в бокса или в ММА. Александър реши да го услесни и избра двамата да се бият по правилата на бокса.

Емеляненко представлява чеченския боен клуб "Ахмад", който е собственост на Кадиров и сподели в своя акаунт в социалните мрежи, че двамата ще се боксират, за да рекламират спорта и здравословния начин на живот. Кадиров вярва, че ще се справи с Емеляненко и обеща да му изнесе лекция, която няма да е дълга и скучна.

Емеляненко обаче е корав боец с голям опит и вече показа на Михаил Кокляев, че битките с него са всичко друго, но не и лесни. Ето какъв отговор даде Александър на Кадиров в социалните мрежи:


Рамзан, скъпи приятелю, с радост ще те посрещна. Видях в Интернет, че ме предизвикваш на бой. Приемам и съм готов да говоря с теб. Даде ми честта да избирам и аз ще ти кажа, че трябва да сложиш боксовите ръкавици. Ще се боксираме, за да промотираме спорта и здравословния начин на живот. Ахмад сила.

И ако си мислите, че битката между тях е просто шега, то това не е така, защото Кадиров вече се готви:
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес