Зареждане

Рамзан Кадиров предизвика Александър Емеляненко на бой

Рамзан Кадиров предизвика Александър Емеляненко на бой
Публикувано на: Декември 23, 2019 в 00:00 ч
Рамзан Кадиров, който е президент на Чеченската република реши да предизвика на бой своя боец Александър Емеляненко. Двамата са близки приятели и само Кадиров протегна ръка на коравия боец, когато той излезе от затвора преди няколко години. Рамзан го прие в своята организация WFCA, където Емеляненко спечели две битки с нокаут и една завърши с равенство.

Той стана един от многото, на които Кадиров подарява луксозен автомобил. Сега съвсем изненадвашо Кадиров пусна видео в социалните мрежи и предизвика Емеляненко за битка в ММА или в бокса. Президента все още не е решил и поиска съвет от феновете. Ето какво сподели в социалните мрежи Кадиров:


Приятели, какво мислите ? В коя арена битка между мен и нашия приятел Александър Емеляненко ще изглежда най-добре ? Къде всеки от нас има повече шанс да победи ? На твърдия под в безкомпромисната ММА клетка или на ринга по правилата на бокса, докато летя като пеперуда и жиля като пчела ? 

От моя страна мога да кажа, че съм готов да изнеса лекция на нашия приятел под каквато и да е форма. Ще се уверя, че моята лекция няма да е дълга и скучна. Предварително поканих президента на федерацията по бокс (на Чечня) и президента на ММА Клуб Ахмад. Така че какво мислите ? Бокс или MMA? 


Кадиров изглежда сериозен, но едва ли е добра идея да се изправя срещу професионален боец в клетката или на ринга. Вие какво мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес