Зареждане

Adrien Broner отново обеща, че повече няма да прави глупости

Adrien Broner отново обеща, че повече няма да прави глупости
Публикувано на: Януари 16, 2017 в 10:07 ч
 
Adrien Broner е боксьор, чийто талант няма как да бъде оспорен. Проблемът на Broner обаче идва в държанието му извън ринга, където той има навика да си навлича куп проблеми.


През миналата година американският боксьор дори прекара и време зад решетките, а посланията му в социалните мрежи накараха много хора да се чудят, дали той не планира и да нарани себе си.

Сега обаче Broner обеща, че най-после ще порасне и ще се фокусира върху спорта. Проблемът е, че той го е правил и преди, но без особен резултат.

“В крайна сметка, някои дни се събуждаш и не се чувстваш щастлив. В други дни ставаш и се чувстваш добре. Днес аз се чувствам позитивно настроен. Готов съм отново да превзема бокса и да се справя по-добре отпреди. Не само заради мен самия, но и заради децата ми”.

Той добави, че вече не смята да поглежда към миналото.

“Вече съм много по-стар. И по-зрял. Време е да си измия ръцете от всички детински неща, които съм правил. Време е да порасна и да бъда идолът и иконата, която съм аз”.

“Не съм опитвал да се правя на някого, когото не съм. Това съм аз. Сега обаче искам да стана по-зрял и да продължа да израствам. Наистина е време да пристъпя напред и да завладея света на бокса”, добави той.

Adrien Broner ще се завърне на ринга срещу Adrian Granados на 18 февруари в Синсинати.

“Зная какъв тип боксьор е Granados. Ще бъде труден мач, но в крайна сметка, всеки мач е такъв. Ако съм добре подготвен и лагерът ми е добър, ще изнеса страхотен мач. И ще бъда победител”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес