Зареждане

Adonis Stevenson вярва, че може да приключи Badou Jack с един удар

Adonis Stevenson вярва, че може да приключи Badou Jack с един удар
Публикувано на: Април 25, 2018 в 11:53 ч

Adonis Stevenson споделя, че му е необходим само един удар, за да приключи Badou Jack на срещата им другия месец.

Дългогодишният WBC шампион в полутежка категория ще защитава титлата си срещу Jack на 19-ти май.

Stevenson приключва 6 от 8-те претенденти за титлата му, откакто я отне от Chad Dawson през 2013. Сега той вярва, че може да довърши Jack във всеки един момент от срещата им.

"Очаквам да спечеля битката с нокаут. Идвам от Kronk Gym - там винаги гоним нокаута."

"Jack e добър боксьор, техничен. Беше шампион и се справи на ниво. Жилав е и няма да го подценявам. Ще бъда подготвен за всичко, което може да ми поднесе на ринга."

"Ще се бия с него на мой терен, в Канада, така че очаквам да представим на феновете едно добро шоу. Имам необходимата сила, а и лявото ми кроше е най-доброто в света на бокса."

"Разполагам с 12 рунда, а ми е необходим само един удар, за да приключа всичко. Не е сложно. Не ми трябват серии от 3-4 удара. Само едно докосване и няма да стане. Ще го довърша."

Jack се качи от суперсредна категория, за да надвие Nathan Cleverly за WBA титлата в полутежка категория, от която в последствие се отказа. Сега той е уверен, че ще успее да детронира шампиона.

"От известно време очаквам тази среща - бях готов да се бия с него навсякъде."

"Знам, че е добър и опасен - точно затова искам да се изправя срещу него. Винаги съм искал да се бия с най-добрите. На 19-ти май ще прибера WBC титлата обратно във Вегас."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес