Зареждане

Абделазиз: Усман-Джейк Пол може да продаде 4 милиона PPV

Абделазиз: Усман-Джейк Пол може да продаде 4 милиона PPV
Публикувано на: Май 3, 2021 в 00:00 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Камару Усман вярва, че битка между неговия клиент и Джейк Пол може да е сред най-големите в историята. В последната седмица Пол и Усман разменят думи в социалните мрежи и Джейк е готов да се боксира с Усман.

Миналия месец Пол успя да нокаутира Бен Аскрен в първия рунд. С тази победа Джейк хвърли петно на ММА обществото и много ММА бойци искат да отмъстят. Камару Усман вече записа 2 победи тези година и миналия месец нокаутира Хорхе Масвидал.

В своя акаунт в социалните мрежи Пол сподели, че Усман се страхува от него. В интервю за TMZ Абделазиз реши да поговори за бокс между Усман и Пол и каза следното:

Не мисля, че Джейк Пол има достатъчна здравна осигуровка за бой с Камару Усман. Пол ще влезе в болница за дълго време след битка с Усман. Джейк Пол е хлапе от YouTube, а Усман е номер 1 в света в момента. Мисля, че такава битка може да се случи. Дейна Уайт е номер 1 в историята. 

Той не е расист към парите и аз не съм такъв. Ако може да правим пари, тогава има смисъл. Усман е израснал в джунглите като Тарзан. Хората го наричат черния Тарзан. Дейна Уайт може да уреди тази битка. 

Мисля, че Дейна ще се радва да види как Усман смазва Пол. Искам да видя как Усман го шамаросва. Обичаме парите. Дейна трябва да участва, защото той ще промотира битката. 

Мисля, че Усман срещу Пол може да продаде между 3 или 4 милиона PPV. Такава битка трябва да се рекламира от UFC. Може хората от UFC да се обединят с тези от Triller и да направят битката.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес