Зареждане

28-годишен боец на BKFC се самоуби дни преди битка

28-годишен боец на BKFC се самоуби дни преди битка
Публикувано на: Ноември 27, 2022 в 00:00 ч
Боецът на BKFC Джералд Грегори почина на 28-годишна възраст.

Жителят на Грейт Фолс, Монтана, започна своята аматьорска ММА кариера през 2013 г., но прекара последните няколко години, състезавайки се като боксьор с голи ръце. Президентът на BKFC Дейвид Фелдман сподели новината в публикация във Facebook и изрази своите съболезнования. 

„Аз съм натъжен и шокиран да чуя за внезапната смърт на Джералд Грегори. Ако някой от моите бойци трябва да говори за нещо, аз съм на едно телефонно обаждане. 

Хората имат проблеми и се депресират. Аз винаги ще бъда там, когато е необходимо. Говорете с някого, моля. Много е тъжно. RIP Джералд!“, пише шефът на BKFC.

Публикацията на Фелдман, както и съобщенията от майката на Грегори и други във Фейсбук показват, че 28-годишният мъж е посегнал на живота си. „The Grim Reaper“ направи аматьорския си дебют като ММА боец през 2013 г. и претърпя 3 поредни загуби, преди да спечели първата си победа срещу Нейтън Уорд през 2015 година.

Грегори спечели още една победа, когато събмитна Ричард Колман през 2018 г., но кариерата му в ММА завърши с рекорд от 2-6, след като беше нокаутиран във финалната си битка през 2020 година.

Джералд записа 2 загуби с нокаут в първия рунд под банера на BFKC. 28-годишният боец трябваше да се изправи срещу Гилермо Перес на BKFC 34 на 3 декември в Холивуд, Флорида. 

Да почива в мир!!!


0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес